Vesaniemen sauna

Kangasalan kaupungin omistama Vesaniemi toimii Kangasalan Uintiseuran ja UKK:n talviuintipaikkana. Vesaniemen sauna sijaitsee Kangasalan keskustan vieressä Vesijärven rannalla. Miehille ja naisille on omat saunat. Saunan osoite on Vesaniementie 15, osoitekartan löydät täältä.

Vesaniemen talviuintikausi 2020-21 alkaa syyskuulla 14.9.2020 ja päättyy toukokuulla 14.5.2021.

Talviuintipaikkana Vesaniemi on ajanmukainen. Avanto pidetään sulana virtauksenkehittimellä ja laiturilla on sähkölämmitteinen matto. Käytössä on myös rata avantouintikilpailuihin harjoittelua varten, joka pidetään auki sääolojen salliessa.

Maksutavat:

Saunamaksu on 5 euroa (alle 12-vuotiaat ilmaiseksi). Maksutavat ovat: Pankkikortti (lähimaksu), käteinen raha (mielellään pienet setelit), Smartum liikuntaseteli ja SmartumPay mobiilimaksu, Edenred Virikeseteli eli liikunta- ja kulttuuriseteli ja Edenred Pay MyEdenred mobiilimaksu, Tyky ja Tyky+ -setelit ja ePassi Mobiilimaksu. Sauna on avoinna kaikille samaan hintaan eli saunojilta ei edellytetä Kangasalan Uintiseuran tai UKK:n jäsenyyttä. Mahdollisuus ostaa myös lippuvihkoja 12kpl/50€.

Kangasalan Uintiseuran jäsenillä on mahdollisuus ostaa lippuvihko seuran valvomilla vuoroilla (torstai ja perjantai), tällöin jäsen saa 13 saunakertaa/50€. Jäsenyys todistettava pyydettäessä.

Lisäksi avannossa voi käydä järjestetyn avantosaunamahdollisuuden ulkopuolella uimareiden käytössä olevasta kylmäpukusuojasta, jossa on lämmitin kausittain syyskuusta toukokuulle. Kylmäpukusuojan käytön kausimaksu on 18,60 € (sis. alv 24 %). Olethan avaimen suhteen aina etukäteen yhteydessä Kangasalan kaupungin vapaa-aikapalveluihin alla olevien yhteystietojen kautta, koska avaimia tehdään tilauksesta. Kadonneesta avaimesta veloitetaan vähintään 50 €.
Lisätietoja: vapaa-aikapalvelut(at)kangasala.fi, liikunnanohjaaja Outi Schutskoff, 040 133 6479 ja toimistosihteeri Kati Wendelin, 044 486 0447.

Kangasalan Uintiseura ei vuokraa saunaa ulkopuolisille, vuokraustiedustelut tulee osoittaa suoraan Kangasalan kaupungille, vapaa-aikapalvelut(at)kangasala.fi. Lisätietoja Outi Schutskoff 040 133 6479 ja Kati Wendelin 044 486 0447.