Kangasalan uintiseura

Vesaniemen sauna

Kangasalan kaupungin omistama Vesaniemi toimii Kangasalan Uintiseuran ja UKK:n talviuintipaikkana. Vesaniemen sauna sijaitsee Kangasalan keskustan vieressä Vesijärven rannalla. Miehille ja naisille on omat saunat. Saunan osoite on Vesaniementie 15, osoitekartan löydät täältä.

Vesaniemen talviuintikausi alkaa 12.9.2022  ja päättyy 19.5.2023.

Kaikki kauden saunavuorot täältä

Talviuintipaikkana Vesaniemi on ajanmukainen. Avanto pidetään sulana ilmakompressorilla ja tarvittaessa virtauksenkehittimellä ja laiturilla on sähkölämmitteinen matto.

Maksutavat:

Saunamaksu on 5 euroa (alle 12-vuotiaat ilmaiseksi). Maksutavat ovat: Pankkikortti (lähimaksu), käteinen raha (mielellään pienet setelit), Smartum liikuntaseteli ja SmartumPay mobiilimaksu, Edenred Virikeseteli eli liikunta- ja kulttuuriseteli ja Edenred Pay MyEdenred mobiilimaksu, Tyky ja Tyky+ -setelit ja ePassi Mobiilimaksu, Eazybreak-sovellus. Sauna on avoinna kaikille samaan hintaan eli saunojilta ei edellytetä Kangasalan Uintiseuran tai UKK:n jäsenyyttä. Mahdollisuus ostaa myös lippuvihkoja 12kpl/50€.

Jäsenetuna:

Kangasalan Uintiseuran jäsenillä on mahdollisuus ostaa lippuvihko seuran valvomilla vuoroilla (torstai ja perjantai), tällöin jäsen saa 13 saunakertaa/50€. Jäsenyys todistettava pyydettäessä.

Lisäksi avannossa voi käydä järjestetyn avantosaunamahdollisuuden ulkopuolella uimareiden käytössä olevasta pukusuojasta. Pukuhuoneen käyttöaika on lisätty jatkossa ympärivuotiseksi. Uusi käyttöaika on 1.9.-31.8. ja käyttömaksu on 25 €. Olethan avaimen suhteen aina etukäteen yhteydessä Kangasalan kaupungin vapaa-aikapalveluihin alla olevien yhteystietojen kautta, koska avaimia tehdään tilauksesta. Kadonneesta avaimesta veloitetaan vähintään 50 €. Avain pyydetään palauttamaan syyskuun puoleen väliin mennessä siinä tapauksessa, ettei halua enää jatkaa kylmäkopin käyttöä.
Lisätietoja: vapaa-aikapalvelut(at)kangasala.fi, liikunnanohjaaja Eveliina Pesonen, p. 044 481 3046.

Kangasalan Uintiseura ei vuokraa saunaa ulkopuolisille, vuokraustiedustelut tulee osoittaa suoraan Kangasalan kaupungille, vapaa-aikapalvelut(at)kangasala.fi. Lisätietoja ja varaukset: liikunnanohjaaja Eveliina Pesonen,

p. 044 481 3046. Tilojen varaustilanteen voi tarkistaa Timmi-tilavarausjärjestelmästä kaupungin sivuilta.