Vesaniemen sauna

Kangasalan kaupungin omistama Vesaniemi toimii Kangasalan Uintiseuran ja UKK:n talviuintipaikkana. Vesaniemen sauna sijaitsee Kangasalan keskustan vieressä Vesijärven rannalla. Miehille ja naisille on omat saunat. Saunan osoite on Vesaniementie 15, osoitekartan löydät täältä.

Vesaniemen talviuintikausi 2021-22 alkaa syyskuulla  ja päättyy toukokuulla. Kaikki saunapäivät täältä

Talviuintipaikkana Vesaniemi on ajanmukainen. Avanto pidetään sulana ilmakompressorilla ja tarvittaessa virtauksenkehittimellä ja laiturilla on sähkölämmitteinen matto.

Maksutavat:

Saunamaksu on 5 euroa (alle 12-vuotiaat ilmaiseksi). Maksutavat ovat: Pankkikortti (lähimaksu), käteinen raha (mielellään pienet setelit), Smartum liikuntaseteli ja SmartumPay mobiilimaksu, Edenred Virikeseteli eli liikunta- ja kulttuuriseteli ja Edenred Pay MyEdenred mobiilimaksu, Tyky ja Tyky+ -setelit ja ePassi Mobiilimaksu. Sauna on avoinna kaikille samaan hintaan eli saunojilta ei edellytetä Kangasalan Uintiseuran tai UKK:n jäsenyyttä. Mahdollisuus ostaa myös lippuvihkoja 12kpl/50€.

Jäsenetuna:

Kangasalan Uintiseuran jäsenillä on mahdollisuus ostaa lippuvihko seuran valvomilla vuoroilla (torstai ja perjantai), tällöin jäsen saa 13 saunakertaa/50€. Jäsenyys todistettava pyydettäessä.

Lisäksi avannossa voi käydä järjestetyn avantosaunamahdollisuuden ulkopuolella uimareiden käytössä olevasta kylmäpukusuojasta. HUOM! Kylmäpukuhuoneen käyttöaikaa lisätään jatkossa ympärivuotiseksi. Uusi käyttöaika on 1.9.2021-31.8.2022 ja käyttömaksu on 25 €. Olethan avaimen suhteen aina etukäteen yhteydessä Kangasalan kaupungin vapaa-aikapalveluihin alla olevien yhteystietojen kautta, koska avaimia tehdään tilauksesta. Kadonneesta avaimesta veloitetaan vähintään 50 €. Avain pyydetään palauttamaan syyskuun puoleen väliin mennessä siinä tapauksessa, ettei halua enää jatkaa kylmäkopin käyttöä.
Lisätietoja: vapaa-aikapalvelut(at)kangasala.fi, liikunnanohjaaja Outi Schutskoff, 040 133 6479 ja toimistosihteeri Kati Wendelin, 044 486 0447.

Kangasalan Uintiseura ei vuokraa saunaa ulkopuolisille, vuokraustiedustelut tulee osoittaa suoraan Kangasalan kaupungille, vapaa-aikapalvelut(at)kangasala.fi. Lisätietoja Outi Schutskoff 040 133 6479 ja Kati Wendelin 044 486 0447. Tilojen varaustilanteen voi tarkistaa Timmi-tilavarausjärjestelmästä kaupungin sivuilta.