Kangasalan Uintiseura ry

Mirja Ahonen
mirja.uinti(ät)hotmail.com

Vesaniemen saunan aukioloajat:

maanantai      klo 17-21 huom! avoinna myös vappuaattona 30.4.

keskiviikko     klo 17-21

torstai             klo 16-20

perjantai         klo 16-21

saunamaksu 5€

Suomen Ladun Maastopyöräily tutuksi -kiertue (Cube-kiertue)

Tervetuloa tutustumaan maastopyöräilyyn!

Järjestävä yhdistys: Kangasalan Latu ry

Paikka: Kyötikkälän urheilukeskus

Aika:  keskiviikko 16.5. klo 17.45 - 21.00

Maastopyöräily tutuksi -kiertue on Suomen Ladun toteuttama lajitutustuminen, joka järjestetään yhteistyössä paikallisten latuyhdistysten ja maastopyöräilyn erikoisliike RTechin kanssa. Tapahtuma on tarkoitettu uusille maastopyöräilijöille, joten liikkeelle lähdetään ihan alkeista.

Varusteet: mitä mukaan?

•  MAASTOPYÖRÄ: Kiertueella on käytettävissä 12 kpl laadukkaita Cube-maastopyöriä niille, jotka ovat ilmoittautuessa varanneet lainapyörän. Pyöriä on eri kokoa ja jokaiselle pyritään löytämään mahdollisimman sopivan kokoinen. Tarvittaessa pyöriä vaihdellaan. Pyörien valinnan yms. vuoksi tulethan paikalle ajoissa, vähintään 10-15 min ennen alkamisaikaa!
  •  OMALLA PYÖRÄLLÄ: jos osallistut omalla maastopyörällä, tarkista pyörän kunto ajoissa etukäteen: ilmaa renkaissa, jarrut ja vaihteet toimivat jne. Tarvittaessa huollata pyörä kuntoon. Hyväkuntoinen, toimiva ja huollettu pyörä on osa maastoturvallisuutta! Muulla kuin maastopyörällä ei voi osallistua.

Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 20 henkilöä, 12 lainapyörällä ja 8 omalla pyörällä.

Kurssi on ilmainen yhdistyksemme jäsenille.   Mikäli ryhmä ei täyty jäsenistä, voidaan mukaan ottaa myös yhdistykseen kuulumattomia osallistujia, heille osallistumismaksu on 10 euroa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Osmo Vuorinen, 0400-883714, vuorinenosmo@gmail.com

Kangasalan Ladun kevätretki 2018

Lunta on vielä maassa, mutta eiköhän se nyt sentään sula sunnuntaiksi 20.5. mennessä jolloin meillä on kevään patikkaretki.  Nyt mennään Sastamalaan v. 2015 perustettuun Ritajärven luonnonsuojelualueelle, se valittiin vuoden 2017 retkipaikaksi, joten mukaan kannattaa lähteä.
Ilmoittautuneita on jo toistakymmentä, eiköhän tälläkin kertaa saada se 35 hengen porukka kasaan. Tottakai Kolbman ja Taivaltajien sekä Uintiseuran väki on tervetulleita mukaan joukkoon.

Terveisin
Osmo Vuorinen
Klan Latu

Kangasala Jukola 2019

Maailman suurin viestisuunnistuskilpailu järjestetään Kangasalla 15.-16.6.2019. Viikonlopulle odotetaan noin 50 000 kävijää ja talkoisiin tarvitaan noin 1500 henkeä. Kangasalan Uintiseura on myös talkoissa mukana ja nyt tarvitaan ennakkotietona seuraavia asioita:

1. Onko seurassa järjestyksenvalvoja-kortin omaavia ja kuinka moni heistä voisi olla tulossa talkoisiimme jv-tehtäviin?

2. Kuinka moni seuran henkilöistä olisi halukas osallistumaan järjestettävään järjestyksenvalvoja-koulutukseen? (koulutuksen maksaisimme mahdollisesti me, mutta viranomaismaksun kortin lunastamiseen pitäisi jokaisen varautua)
3. Onko seuroissa hygieniapassin omaavia henkilöitä ja kuinka moni voisi olla tulossa talkoisiimme passin edellyttämiin tehtäviin?

4. Kuinka moni seuran henkilöistä olisi halukas osallistumaan järjestettävään hygieniapassi-koulutukseen? (koulutuksen maksaisimme mahdollisesti me, mutta viranomaismaksun kortin lunastamiseen pitäisi jokaisen varautua).

Koulutus edellyttää sitoutumista talkootehtäviin sovittavassa työvuorossa.
Jos olet kiinnostunut yllä olevista tehtävistä tai jostain muista talkootehtävistä, niin ota yhteyttä Seppo Katajaan, 040 523 9652 tai sähköpostilla seppo.kataja@hotmail.fi