Kangasalan Uintiseura ry

Mirja Ahonen
mirja.uinti(ät)hotmail.com

Vesaniemen sauna

Kangasalan kunnan omistama Vesaniemi toimii Kangasalan Uintiseuran talviuintipaikkana. Vesaniemen sauna sijaitsee Kangasalan keskustan vieressä Vesijärven rannalla. Saunan osoite on Vesaniementie 15, osoitekartan löydät täältä

Vesaniemen talviuintikausi alkaa maanataina 11.9.2017. Lokakuun alusta sauna on auki maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17-21, torstaisin 16-20 ja perjantaisin 16-21

Kauden syksy 2017- kevät 2018 kaikki saunapäivät löydät täältä

Talviuintipaikkana Vesaniemi on ajanmukainen. Avanto pidetään sulana virtauksenkehittimellä ja laiturilla on sähkölämmitteinen matto. Käytössä on myös 25 metrin rata avantouintikilpailuihin harjoittelua varten, joka pidetään auki sääolojen salliessa.

Saunamaksu 5 euroa (alle 12-vuotiaat ilmaiseksi) sisältää mehutarjoilun. Maksuna käy käteinen raha, Virike-, Smartum- tai Tyky-setelit. Sauna on avoinna kaikille samaan hintaan eli saunojilta ei edellytetä Kangasalan Uintiseuran jäsenyyttä. Mahdollisuus ostaa myös lippuvihkoja 12kpl/50€

Vesaniemessä voi uida talvella käyttämättä saunatiloja. Näitä talviuimareita varten on varattu puolilämmin pukukoppi. Avaimia saa lunastettua Kangasalan kunnan vapaa-aikatoimistolta Kuohunharjuntie 9, 1. kerros, avoinna: ma klo 9 - 16.30, ti - pe 9 - 15. Uusille käyttäjille maksu on 30€+alv (avainmaksu) ja vanhoille käyttäjille 15€+alv koko kausi (1.9.- 31.5.). Kadonneesta avaimesta kunta laskuttaa avaimen haltijalta 30 euroa avaimesta + lukkojen päivitykseen kuluvan työn tuntitaksan. Jokainen lukko johon hävinnyt avain käy, joudutaan päivittämään erikseen.

Kangasalan Uintiseura ei vuokraa saunaa ulkopuolisille, vuokraustiedustelut tulee osoittaa suoraan Kangasalan kunnalle.