Kangasalan Uintiseura ry

sihteeri
Mirja Ahonen
mirja.uinti(ät)hotmail.com

HUOM! Katso etusivulta mahdolliset poikkeukset aukioloajoissa!

Vesaniemen sauna

Kangasalan kaupungin omistama Vesaniemi toimii Kangasalan Uintiseuran ja UKK:n talviuintipaikkana. Vesaniemen sauna sijaitsee Kangasalan keskustan vieressä Vesijärven rannalla. Saunan osoite on Vesaniementie 15, osoitekartan löydät täältä

Vesaniemen talviuintikausi 2018-19 alkaa maanantaina 10.9.18 klo 17-21

Talviuintipaikkana Vesaniemi on ajanmukainen. Avanto pidetään sulana virtauksenkehittimellä ja laiturilla on sähkölämmitteinen matto. Käytössä on myös rata avantouintikilpailuihin harjoittelua varten, joka pidetään auki sääolojen salliessa.

Saunamaksu 5 euroa (alle 12-vuotiaat ilmaiseksi). Maksuna käy käteinen raha, Virike-, Smartum- tai Tyky-setelit. Sauna on avoinna kaikille samaan hintaan eli saunojilta ei edellytetä Kangasalan Uintiseuran tai UKK:n jäsenyyttä. Mahdollisuus ostaa myös lippuvihkoja 12kpl/50€

Vesaniemessä voi uida talvella käyttämättä saunatiloja. Näitä talviuimareita varten on varattu puolilämmin pukukoppi. Avaimia saa lunastettua Kangasalan kaupungin vapaa-aikatoimistolta Kuohunharjuntie 9, 1. kerros, avoinna: ma klo 9 - 16.30, ti - pe 9 - 15. Uusille käyttäjille maksu on 30€+alv (avainmaksu) ja vanhoille käyttäjille 15€+alv koko kausi (1.9.- 31.5.). Kadonneesta avaimesta kunta laskuttaa avaimen haltijalta 30 euroa avaimesta + lukkojen päivitykseen kuluvan työn tuntitaksan. Jokainen lukko johon hävinnyt avain käy, joudutaan päivittämään erikseen.

Kangasalan Uintiseura ei vuokraa saunaa ulkopuolisille, vuokraustiedustelut tulee osoittaa suoraan Kangasalan kaupungille Saunojen ja takkahuoneen varaukset ja lisätietoja Outi Munnukka 040 133 6479.